12.11.2013 1325

Okulumuz Seviller Mahallesinde Seviller İlkokulu olarak 1965–1966 yılında eğitim-öğretime açılmıştır. Zorunlu eğitimin 8 yıl olmasıyla birlikte derslik ihtiyacımız ortaya çıkmış ve 1998 yılında okulumuzun bahçesine İlçemiz hayırseverlerinden Sabri Güzelce tarafından ikinci bir okul binası yapılmıştır.

Okulumuzun adı 15 Ağustos 1998 yılından itibaren Hayırsever Sabri GÜZELCE´ nin baba ve annesinin isimleri olan Mehmet Zeliha Güzelce İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir. 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Mehmet Zeliha Güzelce Ortaokulu olarak eğitime 15 Mart 2019 tarihine kadar bu isimle devam etmiştir.

Yeni binamıza 18.03.2019 tarihinde geçilmiş ve okulumuzun adı tekrardan Seviller Ortaokulu olmuştur. Eğitim, öğretim faaliyetlerini genç ve dinamik kadrosuyla, bitmek bilmeyen bir azimle sürdürmektedir.

Okulumuzda görev yapan okul müdürleri; Mevlüt TÜRKER, Hamdi TURAN, Lütfi AKBIYIKOĞLU, Tevfik KARGACI, İrfan ÇELEBİ, Samet YILDIZ´dır. Şu anki okul müdürümüz Cihan ŞAFAK´tır.